DESIGNA EGEN RING

På Kronan Guld hjälper vi dig att designa din egen ring utifrån dina specifika önskemål så att du ska få en ring som matchar dig och din personlighet ut i fingerspetsarna. Välj mellan olika diamanter och ädelstenar i olika färger eller bland olika metaller för att skapa en ring som du vill bära varje dag i resten av ditt liv. Med hjälp av modern teknik kan vi skapa en helt unik ring som vi designar utefter dina önskemål och specifikationer. Vi gör din vision till verklighet.

Designa din egen diamantring

Många tror att det är dyrt och tidskrävande att designa sin egen diamantring, men det är både betydligt enklare och billigare än vad det verkar. I de flesta fall kan vi hjälpa dig att välja en passande diamant, omvandla din designvision till en 3D-rendering eller en CAD-modell (Computer Aided Design) samt leverera din färdiga ring inom 30 dagar.

designa din egen ring

För att komma igång med att designa din egen ring behöver du bara ha en bild i huvudet på hur din drömring ska se ut. När du känner att du vill göra den till verklighet, behöver du bara ta kontakt med oss. Vi hjälper dig med vägledning för att säkerställa att alla designkrav går att förverkliga innan du får ditt första prisförslag.

designa ring med hjälp av 3d-modeller

När du är redo att gå vidare till nästa steg i att skapa en egendesignad ring, börjar vi (vid behov) att skapa en 3D-ritning av din ring och fastställer det slutliga priset.

du väljer diamant eller ädelsten - vi skapar din drömring

När CAD-ritningen av din ring har godkänts, kommer vi att börja skapa din unika ring. Din diamant eller ädelsten, som vi under processens gång kommer att ha valt ut, kommer sedan att fattas in i din nytillverkade ring.

När du väljer att designa din egen diamantring, är vårt uppdrag att erbjuda en individanpassad designtjänst som ger dig både kontroll över resultatet samt en vacker och unik kvalitetsring som kommer att hålla livet ut.

Designa förlovningsring

En förlovning kan vara en av livets allra finaste stunder och det kan kännas nervöst att behöva ställa din partner frågan om att tillbringa resten av livet tillsammans med dig. Du vill då förstås att allt ska vara perfekt; platsen, tidpunkten och inte minst ringen. Designa egen förlovningsring och ställ den stora frågan med en ring som matchar din partner helt perfekt.

designa vigselring

Under vigseln trär du och din partner på varandra de vigselringar som ni ska bära livet ut som en symbol för er oövervinnerliga och outtömliga kärlek till varandra. Ingen relation är som någon annans så vad passar väl bättre än att designa en egen vigselring som ringar in just er kärlek? På Kronan Guld hjälper vi er att skapa och designa era vigselringar.

designa ring - stockholm

I vår ateljé och butik på Centralvägen 1 i Upplands Väsby, strax utanför Stockholm, kan ni komma in och diskutera era önskemål med oss. Vi har lång erfarenhet och kunnig personal som hjälper er att ta beslut om bland annat vilken diamant, ädelsten eller metall som ni bör välja. Välkommen in till oss för rådgivning eller för att hitta inspiration till er unika vigselring.

Vanliga frågor om att designa egen ring

Vad har ni för garanti på era ringar?

Alla våra ringar kommer med livstidsgaranti. Det innebär att alla våra ringar håller livet ut. Om ett fabrikationsfel skulle upptäckas, är det bara att kontakta oss så vägleder vi dig.

Vad för diamanter använder ni?

Vi använder oss enbart av naturliga och konfliktfria diamanter – även till de ringar som du designar själv. Till alla våra ringar medföljer ett certifikat från välkända institut som intygar diamanternas äkthet.

Går det att gravera ringen i efterhand?

Jadå. Gravyr ingår i alla våra ringar och ni behöver inte veta vad ni vill gravera era ringar med vid beställning. Det går bra att lämna in ringarna i efterhand. Ni får dem då graverade inom 10 arbetsdagar.

Kan vi få prova en ring innan vi bestämmer oss?

Vi erbjuder hemlåning av testringar så att ni kan bestämma er i lugn och ro för vilken typ av ring som ni vill ha. Ibland är det svårt att veta vad man vill ha innan man har fått se det i verkliga livet.