fbpx

EGEN DESIGN

Många tror att designa din egen diamantring är dyrt och tidskrävande, men det är helt enkelt enklare än vad det låter som. I många fall kan vi hjälpa dig att välja en diamant, omvandla din design inspiration till en 3D-rendering eller Computer Aided Design (CAD) och leverera den färdiga ringen till dig inom 30 dagar.

För att komma igång är allt du behöver göra att ha en bild i huvudet på hur din drömring ska se ut. När du känner att du vill göra verklighet av din drömring behöver du bara ta kontakt med oss. Vi hjälper dig med vägledning så att alla designkrav går att göra verklighet innan du får din första prisförslag.

När du är redo att gå vidare börjar vi skapa en 3D-ritning av din ring (vid behov) och bekräfta det slutliga priset. Observera: när du får din CAD-ritning kan ringen se annorlunda ut än den färdiga ringen. Klorna kan till exempel tyckas stå upp för högt – detta är nödvändigt för att vår juvelfattare ska kunna sätta stenen på ett säkert sätt. Dessutom kanske inte vissa andra fattnings detaljer ser färdiga ut eftersom en CAD ritning aldrig kan åkterskapa en juvelfattares hantverk till hundra procent.

När din CAD har godkänts kommer vi att börja skapa din unika ring. Din diamant eller ädelsten som vi under processens gång kommer ha valt ut kommer sedan att fattas in i den nytillverkade ringen.

Vårt uppdrag när du väljer att designa din egen diamantring är att erbjuda en anpassad design tjänst som ger dig kontroll och ger dig en vacker, unik kvalitetsring som kommer att hålla livet ut.