fbpx

Beställningar erlagda mellan 20 januari och 20 februari levereras tidigast 15 mars på grund av hög belastning i vår verkstad

Finns fysiskt | Kvalitet | Trygghet

FAQ

Om oss

Kronan Guld är en juvelerarbutik i Upplands Väsby, norra Stockholm som har funnit sedan 1999. Vi är specialiserade på skräddarsydda smycken med fokus på certifierade diamantförlovningsringar och vigselringar i guld eller platina. Vår tyngdpunkt är att förvandla dina idéer till ett färdigt smycke. Vår kunniga personal hjälper dig att tillverka ett unikt, modernt eller klassiskt designad smycke med de senaste datorstödda teknikerna (CAD) eller traditionella handtillverknings metoder beroende på vad som är bäst för dig, din design och din budget.

Vad innebär 90 dagars öppetköp?

Efter att du har mottagit din order kan du inom 90 dagar returnera den till oss i oanvänd skick och få pengarna tillbaka. Detta gäller enbart smycken ur vår standard sortiment. Ändringar på smycken ur standard sortimentet och specialbeställningar omfattas inte av öppetköp. Vi försöker hålla hög service, skulle det vara så att du ändå har funderingar efter ditt köp och den inte omfattas av öppetköp så hör gärna av dig till oss så försöker vi hjälpa till på bästa möjliga sätt. Läs mer om våra köpvillkor här.

Vad innebär fraktfritt?

Allt vi erbjuder på hemsidan levereras till dig helt utan någon extra kostnad.

Vad innebär livstidsgaranti?

Vi vill att våra smycken ska hålla livet ut, skulle något fabrikationsfel uppstå med smycken av oss så behöver du bara kontakta oss så vägleder vi dig eller så kan du fylla i formuläret på vår smyckesklinik.

Utför ni service och rengöring på era smycken?

Ja, vi utför service och rengöring på våra egna smycken kostnadsfritt. Vi utför även service och reparationer på smycken som inte är köpta hos oss, gå in på smyckeskliniken för att läsa mer .

Finns ni fysiskt?

Ja, vi finns på Centralvägen 1, Upplands väsby vid stationen. I vår fysiska butik går det att se hela vår kollektion, smycken som inte finns upplagda på webb butiken och där har vi också vår guldsmedsverkstad.

Kan man prova en ring innan man beställer den?

Absolut, du kan beställa hem ringar ur hela vår kollektion och testa de i lugn och ro, det gör du här.

Hur gör man om man är osäker på sin storlek?

Vi erbjuder kostnadsfri storleksmått, gå in här.

Vi har också en nyttig guide som du kan läsa här.

Kan man justera sin ringstorlek i efterhand?

Ja, det ingår kostnadsfritt och tar ca 14 arbetsdagar.

Kan man gravera ringen i efterhand?

Ja, det ingår fri gravyr i samband med beställningen, det går lika bra att skicka in den till oss i efterhand och gravera den kostnadsfritt också. Det tar ca 10 arbetsdagar att få ringen graverad i efterhand.

Har ni äkta diamanter eller labbodlade?

Alla våra diamanter är naturliga, konfliktfria och varje smycke vi leverar medföljer alltid ett certifikat från välkända institut.

Kan man få snabbare leverans om man har en deadline?

Absolut, kontakta oss innan beställning så bekräftar vi möjligheten.

Finns det möjlighet att göra ändringar på era ringar eller specialdesigna en ring?

Alla våra ringar går att justera så den passar just dig och din smak, hör gärna av dig till oss så skissar vi en helt ny med dina ändringar. Det går också att designa en helt ny utefter din egen inspiration eller om du har en inspirationsbild. Här kan du få en offert.

Kan jag använda mina gamla smycken vid köp?

Absolut, du kan både sälja eller byta in ditt gamla guld hos oss, kontakta gärna oss så berättar vi mer.