Vi tror på hög service till våra kunder

Är du osäker på din fingerstorlek eller om ringen ska passa på just ditt finger? Vi har valt att erbjuda samma tjänster i vår online butik som vi har i vår fysiska butik – kostnadsfritt! 

Våra unika tjänster består av: 

TESTA HEMMA – Låna hem upp till 3 testringar ur vår kollektion kostnadsfritt

STORLEKSMÄTARE – Få hem ett gratis storleksmått

FRIERI RING – Låna en ring du kan fria med och välj ut i ett senare skede den riktiga ringen tillsammans med din älskade

SMYCKESKLINIKEN – Din online guldsmeds ateljé. Beställ hem ett Smyckesbrev och skicka in dina smycken som behöver service.

SÄLJ DITT GULD – Besök oss i butiken för att få ditt guld värderat på plats kostnadsfritt eller beställ hem ett försäkrat brev

testa hemma

Vi vill att ringen du väljer att ha som förlovnings- eller vigselring ska verkligen kännas som du. När du ser på den varje dag ska du fortfarande vara lika nöjd som första dagen du köpte den. Därför erbjuder vi dig att låna hem en testring, nästan identisk med den verkliga ringen, för att du ska få prova den i lugn och ro innan du tar ditt beslut.

storleksmätare

Varför gissa på vad du har för ringstorlek? Beställ hem en kostnadsfri ringmätare. Se också vår köpguide med tips om just ringstorlekar.

FRIERI RING

Det är den viktigaste frågan du någonsin kommer att ställa. Om planerna för att välja en förlovningsring för ditt livs kärlek får dig att förlora sömn så kan en av våra frieri ringar vara lösningen. En vacker samling av vår kollektion finns i visningsexemplar i silver. Du kan fria med en sådan innan ni väljer den riktiga ringen i guld och diamanter tillsammans. Vi kommer även att dra av priset på din  "låtsas ring" ifall du väljer att köpa din diamant ring hos oss.

SMYCKESKLINIKEN

Utöver att vi är specialister på diamantringar och smycken så har vi även en komplett verkstad där vi utför alla typer av tjänster. Ingen reparation eller omarbetning är för krånglig, vi hittar alltid en lösning.

SÄLJ DITT GULD

Det enklaste sättet att sälja till oss är att besöka oss i vår fysiska butik där vi värderar guldet kostnadsfritt tillsammans med dig och ger dig ett pris som du kan ta ställning till. Vi finns på Centralvägen 1, 19476 Upplands väsby. Öppettider: 10-18 vardagar och 10-15 Lördagar.